Aeroportul Sant’Angelo Treviso, mai cunoscut sub numele Venetia Treviso sau Antonio Canova, dupa numele noului terminal construit in 2007, este al doilea aeroport ca distanta de Venetia (aproximativ 30km), dupa aeroportul Marco Polo. Fiind un aeroport relativ mic, acesta este folosit de obicei de companiile aeriene low-cost.
 
Companii aeriene
———————————————————————————————————————————————————–
Companiile aeriene care opereaza zboruri din Romania cu destinatia Treviso sunt Blue Air si Wizz Air. Avioanele Blue Air zboara spre Treviso numai din Baia Mare si Suceava iar cele Wizz Air din Bucuresti, Cluj Napoca si Timisoara.
 
Facilitati
———————————————————————————————————————————————————–
Aeroportul dispune de un birou de informatii, un birou exchange, un magazin duty free si un chiosc de ziare si reviste. Pentru mancare si bautura, puteti apela la serviciile celor doua restaurante aflate in incinta sau la cele ale unui snack bar.
 
Cum se ajunge de la Aeroportul Treviso la Venetia
———————————————————————————————————————————————————–
Cu autobuzul, puteti ajunge de la aeroportul din Treviso la Venetia folosind serviciile companiei de transport public ATVO. Autobuzul este sincronizat cu zborul si sunt putine sanse sa-l pierdeti. Biletele pot fi rezervate online (link), pot fi achizitionate de la un automat sau de la o casa de bilete din incinta aeroportului, aceasta fiind deschisa intre orele 08:00-22:30. Biletele costa 5 € pe segment de calatorie sau 9 € pentru un drum dus-intors, insa acestea din urma sunt valabile numai in limita a 7 zile. Drumul de la aeroport la Venetia dureaza aproximativ 70 de minute si are doua opriri intermediare in Mestre. Autobuzul are ca destinatie finala Piazzale Roma, Venetia.

Pentru a inchiria o masina, puteti opta pentru una dintre companiile rent-a-car internationale care au birou in aeroport – Sixt, Avis, Budget, Hertz – sau pentru una dintre companiile autohtone. Puteti lua in calcul aceasta varianta doar daca planuiti un traseu mai lung pe teritoriul Italiei. Pentru a ajunge de la aeroport la Venetia, inchirierea unei masini nu se justifica.

Puteti lua si un taxi spre Venetia insa, de obicei, acestea pot fi destul de scumpe. Compania oficiala de Taxi care deserveste aeroportul poarta numele de Radio Taxi di Treviso si, pentru un drum de la aeroport la Venetia, veti plati 70 €, conform site-ului www.taxitreviso.it.
 
Pe scurt
———————————————————————————————————————————————————–
Aeroport: Venetia Treviso
Locatie: Treviso
Distanta de Venetia: 30 km
Companii aeriene: Blue Air, Wizz Air
Site: www.trevisoairport.it
 
Harta
———————————————————————————————————————————————————–

View Larger Map

Author: Ghid Venetia

Posted on Categories Gallery

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.