Carpatair, compania aeriana full-service cu hub la Timisoara, lanseaza cu ocazia Carnavalului de la Venetia 2011 un pachet turistic complet, asigurand transport dus-intors si 3 nopti de cazare la hotel de 4 stele in Venetia, la preturi incepand de la 298 euro+taxe.

Pachetul turistic este special conceput pentru Carnavalul de la Venetia, desfasurat in perioada 26 februarie-8 martie, oferind clientilor tarife preferentiale la transport si cazare (mic-dejun inclus), la hotel de 4 stele situat in Mestre, la doar 10 minute distanta de centrul istoric al Venetiei.

„Februarie este luna Carnavalurilor in Europa, o perioada in care tot mai multi romani aleg sa viziteze orasele renumite pentru astfel de festivitati. Carnavalul de la Venetia este in mod cert cel mai cautat in acest sezon si tocmai de aceea planificarea vacantei si detaliile cazarii trebuie stabilite in avans. In plus, achizitionand acest pachet, clientii au parte si de tarife avantajoase fata de cele practicate de hotelieri in mod normal, in special in aceasta perioada’’ declara Paula Ardelean, Vice-Presedinte Marketing & Vanzari.

Pachetul turistic poate fi achizitionat accesand un formular online pe site-ul Carpatair. Prin intermediul acestuia, clientii pot selecta si activitatile aditionale la care doresc sa participe in timpul Carnavalului.

‘’La achizitia pachetului turistic clientii pot selecta si rezerva in avans evenimentele la care doresc sa participe. Mai exact, pot rezerva bilete la cine dansante specifice carnavalului sau pot rezerva in avans excursii cu traditionalele gondole, atat de aglomerate in aceasta perioada. Avantajul este ca isi asigura din timp participarea la aceste activitati, fara a-si asuma riscul de a nu mai gasi bilete la fata locului’’ adauga Paula Ardelean.

Pachetul turistic pentru Carnavalul de la Venetia poate fi achizionat incepand din data de 24 ianuarie si este valabil pe intreaga perioada de desfasurare a Carnavalului (in limita locurilor de cazare disponibile), pentru toate zborurile Carpatair cu destinatia Venetia. Detaliile sunt disponibile pe website-ul companiei www.carpatair.com.
 
Informatii contact
———————————————————————————————————————————————————–
Telefon: +(40) 256 300 900; +(40) 372 300 900
Tel verde: 08 008 300 900 (valabil in Romania)
E-mail: reservations@carpatair.com

Author: Ghid Venetia

Posted on Categories Gallery

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.