Hoteluri
Carpatair

Carpatair este o companie aeriana romaneasca care opereaza, printre altele, zboruri spre Venetia, cu plecari din Arad (de pe Aeroportul International Arad), Bacau (de pe Aeroportul International George Enescu), Bucuresti (de pe Aeroportul Henri Coanda de la Otopeni), Cluj-Napoca (de pe Aeroportul International Cluj-Napoca de la Someseni), Constanta (de pe Aeroportul International Mihail Kogalniceanu), Craiova (de pe Aeroportul International Craiova) si Timisoara (de pe Aeroportul International Timisoara).
 
Scurt istoric
———————————————————————————————————————————————————–
Compania Carpatair a fost fondata in 1999, primul sau zbor fiind pe ruta Cluj-Napoca – Venetia, in data de 26 martie, cursa care a devenit apoi regulata. In 2003, baza s-a mutat la Timisoara, iar compania a inceput sa opereze pe mai multe rute, marindu-si in acelasi timp flota, asta si ca urmare a parteneriatului cu o firma elvetiana.

In timp, Carpatair a reusit sa transforme majoritatea zborurilor charter spre Italia in zboruri regulate, exploatand nise care puteau fi deservite de aeronave cu capacitate redusa.

Astazi, Carpatair detine o flota de 18 aeronave (Saab 2000, Fokker 100 si Fokker 70), opereaza pe zece aeroporturi romanesti si 18 externe, si zboara catre 28 de destinatii din 7 tari. Numarul zborurilor saptamanale este de aproximativ 350.
 
Zboruri spre Venetia
———————————————————————————————————————————————————–
Carpatair zboara spre Venetia din Bucuresti, Arad, Constanta, Cluj-Napoca, Bacau si Craiova, toate cursele operate avand o scurta escala la Timisoara. Sosirea se face pe Aeroportul Marco Polo, aflat in apropiere de Venetia, de unde se poate ajunge foarte usor in oras, cu vaporasele Alilaguna sau cu autobuzul.
 
Recomandari
———————————————————————————————————————————————————–
Puteti rezerva bilete pentru cursele Carpatair pe site-ul www.carpatair.com in doar cateva minute. Biletele, in sine, nu sunt scumpe, insa taxele de aeroport pot ridica destul de mult costul calatoriei. Carpatair nu este o companie low-cost, lucru care merita retinut.
 
Pe scurt
———————————————————————————————————————————————————–
Infiintata in: 1999
Baze: Timisoara
Destinatii: 28
Site: www.carpatair.com

- - - - - - - - - - -

Leave a Reply

Please note: Comentariul dumneavoastra va aparea dupa ce va fi aprobat de moderator. Nu este nevoie sa il retrimiteti.