Pe dinafara, Al Soffiador nu impresioneaza, insa interiorul va primeste cu caldura, aratand ca afacerea este, inainte de toate, una de familie.

Amplasat pe insula Murano, intr-o locatie privilegiata, la numai 50 de metri de far si de statia de vaporetto Murano Faro, hotelul ofera o alternativa de cazare excelenta, la preturi sub cele din centrul istoric al Venetiei si, totodata, departe de agitatia stradutelor venetiene.
 
Facilitati
———————————————————————————————————————————————————–
Al Soffiador este un hotel cotat la doua stele care ofera cazare in 9 camere duble sau twin. Toate camerele hotelului au baie, televizor si aparat de aer conditionat, fara de care, pe timpul verii, viata la Venetia ar fi deosebit de complicata.

In prezent, hotelul nu ofera pensiune completa, ci doar mic dejun, care este, de obicei, inclus in pretul camerei. In incinta hotelului, insa, exista si un restaurant in care puteti servi masa, iar in interior, intre cele doua cladiri ale hotelului, exista o mica gradina amenajata cu scaune si mese, in care va puteti relaxa in orice moment.
 
Tarife si rezervari
———————————————————————————————————————————————————–
Desi este un hotel de doua stele, preturile nu sunt deloc modeste. O camera dubla poate sari usor de 100€ pe noapte si, pentru cineva care calatoreste low cost, suma poate parea prea mare, insa privilegiul de a sta pe o insula, in timpul unei vacante la Venetia, nu costa putin.

Pentru a verifica tarifele si pentru mai multe informatii, vizitati pagina hotelului de pe Booking.com.
 
Cum se ajunge la Hotel Al Soffiador
———————————————————————————————————————————————————–
Din Piazzale Roma, pentru a ajunge la Hotel Al Soffiador, puteti lua unul dintre vaporasele liniilor ACTV Linia DM (Diretto Murano), ACTV Linia 41 sau ACTV Linia 42, cu oprire la statia Murano Faro.

Ca o alta varianta, daca doriti sa va plimbati si putin prin Venetia inainte de a ajunge pe Murano, va puteti imbarca pe vaporasele liniilor ACTV Linia LN (Laguna Nord) sau ACTV Linia 13 in Cannaregio, la statia Fondamente Nove, cu care veti merge tot pana la Murano Faro.

Din Piata San Marco, pe perioada verii, aveti la dispozitie linia sezoniera ACTV Linia 5, care pleaca din statia San Zaccaria Jolanda, care opreste si la Murano Faro.

Noaptea, puteti folosi liniile N Laguna Nord sau N Murano, pe traseul Fondamente Nove – Murano Faro.

Daca veniti de la Aeroportul Venetia Marco Polo, puteti folosi vaporasele Alilaguna, Linia ROSSA (coborand la statia Murano Museo) sau Linia BLU (cu oprire la Murano Colonna).
 
Pe scurt
———————————————————————————————————————————————————–
Locatie: Viale Bressagio, 10, Insula Murano
Statie vaporetto: Murano Faro, Murano Colonna, Murano Museo
Linie ACTV: ACTV Linia 5 ACTV Linia 13 ACTV Linia 41 ACTV Linia 42 ACTV Linia DM ACTV Linia LN
Site: www.venicehotel.it
 
Harta
———————————————————————————————————————————————————–

Vizualizare hartă mărită

Author: Ghid Venetia

Posted on Categories Gallery

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.