Hotel Venezia 2000 ofera o varianta de cazare mai mult decat convenabila, pentru o calatorie la Venetia, din mai multe motive. Pe scurt, preturile sunt mai mici decat la hotelurile situate in centrul istoric al Venetiei, distanta de acesta este relativ mica iar linistea de care veti beneficia, chiar si pe timpul verii, va va face sejurul deosebit de placut.

Hotelul nu impresioneaza pe dinafara, avand un exterior oarecum banal, dar interiorul arata bine iar camerele sunt interesant impartite, spatioase si primitoare. Serviciile sunt excelente iar personalul este extrem de politicos si amabil.
 
Facilitati
———————————————————————————————————————————————————–
Venezia 2000 este un hotel catalogat la 3 stele, care ofera posibilitati de cazare in camere duble, triple sau in apartamente care pot gazdui pana la 5 persoane.
Restaurantul hotelului este deschis de la 07:30 pana la ora 14:00, in prima parte a zilei, si de la ora 17:00 pana la 22:00, seara. Aici puteti gasi atat o pizzerie, cat si un bar, unde puteti servi preparate internationale dar si specialitati locale.

Terasa hotelului ofera o vedere interesanta asupra lagunei si este echipata, pe timpul verii, cu o mini piscina pentru opt persoane. Plaja este la numai 50 de metri departare de hotel, turistii putand beneficia gratuit si de o cabina de schimb pe durata sederii la Venezia 2000.

Camerele sunt luminoase, de obicei cu vedere la mare, au aer conditionat, telefon, satelit TV si seif. Unele dintre ele au iesire pe terasa, acolo unde puteti savura cafeaua de dimineata, intr-o liniste absoluta.
 
Tarife si rezervari
———————————————————————————————————————————————————–
Tarifele de cazare sunt destul de mici in extrasezon, o camera dubla putand fi rezervata si cu 45 € pe noapte. In timpul sezonului, pe de alta parte, tarifele pot creste de pana la 10 ori, pretul unei camere duble putand urca pana in jurul sumei de 400 € pe noapte.

Pentru tarifele la zi si mai multe informatii, intrati pe Booking.com.
 
Cum se ajunge la Hotel Venezia 2000
———————————————————————————————————————————————————–
La Hotel Venezia 2000 puteti ajunge in mai multe feluri, in functie de modalitatea aleasa pentru calatorie.

Daca veniti cu masina, va puteti imbarca cu aceasta pe feribotul ACTV Linia ACTV Linia 17, care pleaca de pe insula Tronchetto, aflata la intrarea in Venetia. Drumul trece prin Canalul Giudecca si prin Bazinul San Marco si dureaza aproximativ 30 de minute. Statia de feribot de pe Lido (San Nicolo) este foarte aproape de hotel.

Din Piazzale Roma, puteti opta pentru aproximativ acelasi drum, cu mentiunea ca pana la Tronchetto trebuie sa luati Linia ACTV Linia 2, o statie, de la statia Piazzale Roma Santa Chiara.

Daca aterizati la Venetia pe Aeroportul Marco Polo, conexiunea cu Lido poate fi facuta direct de la aeroport cu unul dintre vaporasele Alilaguna, Linia Rossa sau Linia Blu. Acestea ajung pe Lido in statia Santa Maria Elisabeta iar drumul costa 13 € dus sau 25 € dus-intors.

Daca ajungeti cu trenul in Venetia, luati din fata garii Santa Lucia, de la statia Ferrovia Santa Lucia, vaporetto ACTV Linia ACTV Linia 51 sau Linia ACTV Linia 52 cu directia Lido Nord. Drumul va dura aproximativ 40 de minute.

Odata ajunsi pe Lido, puteti lua din Piazzale Santa Maria Elisabeta – acolo unde ajung atat vaporasele Liniilor ACTV Linia 51 si ACTV Linia 52, cat si vaporasele Alilaguna – autobuzul Linia B sau autobuzul Linia A cu directia Ospedale al Mare. In cateva minute veti ajunge la hotel, statia la care veti cobora fiind situata chiar in fata acestuia.
 
Pe scurt
———————————————————————————————————————————————————–
Locatie: Lungomare Gabriele D’Annunzio, 2, Insula Lido
Statie vaporetto: Santa Maria Elisabeta, Lido san Nicolo (feribot)
Linie ACTV: ACTV Linia 2, ACTV Linia 51, ACTV Linia 52, ACTV Linia 17 (feribot)
Site: www.hotelvenezia2000.com
 
Harta
———————————————————————————————————————————————————–

Vizualizare hartă mărită

Author: Ghid Venetia

Posted on Categories Gallery

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.