Din pacate, Turistul (The Tourist) nu este un film memorabil. In ciuda distributiei, din care fac parte doua dintre cele mai apreciate staruri ale momentului – Angelina Jolie si Johnny Depp, scenariul este previzibil, actiunea este, cumva, deslanata, iar genul filmului ramane, pana la urma, nedefinit, penduland intre o comedie romantica si un thriller.

Ce face bine filmul acesta, in schimb, este sa trezeasca pofta de Venetia. Imaginile insorite ale orasului sau interioarele elegante ale palatelor venetiene raman intiparite pe retina, permitand spectatorului indiferent la poveste sa viseze la tot acest decor impresionant.

Lasand la o parte cateva erori de pozitionare, pe care un vizitator atent al Venetiei le poate descoperi usor, filmul face, intr-un fel, dreptate orasului, prezentandu-l intr-o lumina aparte. Iar daca altceva nu puteti obtine de la The Tourist, il puteti urmari macar pentru asta.

Pe scurt
———————————————————————————————————————————————————–
Titlu: Turistul/ The Tourist
Regizor: Florian Henckel von Donnersmarck
Actori: Johnny Depp, Angelina Jolie, Paul Bettany
An: 2010

Author: Ghid Venetia

Posted on Categories Gallery

1 Comment

  1. Catrin februarie 2, 2012 at 9:44 pm

    mie mi-a placut filmul 🙂 Consider ca Venetia ii adauga filmului un farmec aparte . Daca actiunea s-ar fi petrecut intr-un oras „obisnuit” filmul si-ar fi pierdut mult din farmec .

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.