Venetia prin ochii lui Geo

You may also like...

5 Responses

 1. Gabriela Voinea says:

  what about the smell? cineva care a fost acolo mi-a povestit odata ca mirosul pestilential din cauza apei a anihilat orice sentiment frumos…E adevarat? Ca ne gindim serios la o vacanta in Europa pentru anul care vine…

  • Catalin says:

   Eu am fost in venetia la mijlocul lui august, si pot sa spun cu mana pe inima ca nu se simte absolut niciun miros. Si eu ma asteptam sa simt ceva mai deosebit, dar in afara de mirosul specific de apa, care il simti si cand te duci la piscina, sau la mare sau la strand, nu se simte nimic care sa iti provoace o stare de rau, cum spun unii. La fel cum ziceau si unii cititori mai sus, unele povesti sunt prea exagerate, fite as putea spune.

 2. GhidVenetia says:

  Mirosul nu este pe atat de rau pe cat se povesteste. Sunt, intr-adevar, anumite canale mai “statute”, care emana un anumit miros, chiar si iarna, dar nu este vorba despre un miros foarte puternic. Acesta poate fi comparat, daca vreti, cu mirosul algelor care inunda cateodata plaja, la mare.

  Este adevarat ca cele mai bune anotimpuri pentru a vizita Venetia sunt primavara si toamna, dar nici vara nu e rau. Venetia e frumoasa tot timpul anului. Pe de alta parte, povestile spuse de cei care au ajuns acolo, sunt uneori putin exagerate.

 3. NICO says:

  Venetia………cum sa mai stii daca miroase,cand toate simturile iti sunt paralizate si ramai mut la tot ce vezi.Hai sa fim seriosi de fitosi e plina lumea……….

 4. aurel nita says:

  Venetia…Am citit multe comentarii despre Venetia,nici unul nu a reusit sa descrie exact acest oras,Venetia trebuie vazuta,fotografiile,comentariile nu s de ajuns pt a descrie ce simti cand vizitezi acest oras superb.sfat:nu mergeti la Venetia pt o zi,veti regreta,nu se stie daca veti mai avea sansa sa o vedeti a duoa oara,eu m am reintors si de atunci de cate ori ma gandesc la vacanta,gandul imi zboara la Venetia…de mers si la Lido di Venezia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.