Daca ati fost la Carnavalul de la Venetia si nu v-ati intors cu fotografii frumoase sau daca n-ati fost si ati dori sa admirati, oricum, mastile care fac deliciul festivalului, va putem recomanda un album de fotografii facute de fotograful belgian Francis Glorieus. Acesta contine aproximativ 100 de imagini captate in timpul Carnavalului, la mai multe editii ale acestuia, si poate fi un motiv de bucurie atat pentru cei pasionati de cultura venetiana, cat si pentru cei pasionati de arta fotografiei in sine.

Francis Glorieus este un fotograf cuminte, la care nu veti gasi foarte multe unghiuri originale sau povesti misterioase. Fotografiile lui sunt, de multe ori, frontale, facute in mijlocul zilei, fara a lasa prea multe pentru interpretarea privitorului. Pe de alta parte, acestea sunt foarte curate, si sigur veti gasi printre ele unele care va vor fura privirea.

Din pacate, albumul, mai mult ca sigur, nu se gaseste in Romania. Poate fi cumparat din librariile venetiene sau poate fi comandat online la urmatoarea adresa web: www.hfnet.it
 
Pe scurt
——————————————————————————————————————-
Titlu: Venezia. Il carnevale
Fotograf: Francis Glorieus
Text: Giannantonio Paladini
Limba: Engleza, Italiana
Editura: Vianello Libri
Anul aparitiei: 2004
Numar pagini: 128
Pret: 15 €

Author: Ghid Venetia

Posted on Categories Gallery

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.