Aceasta noua editie a ghidului de la Insight Guides ofera o descriere cuprinzatoare asupra Venetiei; in el gasiti peste 600 de fotografii superbe care ilustreaza istoria si viata de zi cu zi a celui mai fermecator oras din Italia.

Sectiunea „Locuri” prezinta o lista detaliata a locurilor pe care le puteti vizita, pentru fiecare cartier in parte, toate cu trimiteri explicite la harta color care insoteste ghidul.

Ghidul contine si o lista extinsa si actualizata a restaurantelor venetiene, fiecare cu adresa, numar de telefon, program de functionare si informatii referitoare la preturi.
Sectiunea „Alegerea editorului” ofera informatii despre locuri mai putin cunoscute pe care ar fi pacat sa le ratati si o serie de sfaturi si recomandari utile, care va vor ajuta sa economisiti bani.

Expertii locali scriu despre istoria orasului si despre cultura acestuia, in general, iar sectiunea „Travel tips” aduna la un loc toate informatiile esentiale pentru o calatorie fara batai de cap, lucruri care fac din acest ghid un insotitor de nadejdie pe pamant venetian.
 
Pe scurt
———————————————————————————————————————————————————–
Titlu: Venice (City Guide)
Limba: Engleza
Editura: Insight Guides
Anul aparitiei: 2011
Numar pagini: 256
Pret: 19,99 $
Site: www.insightguides.com

Author: Ghid Venetia

Posted on Categories Gallery

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.