Desi nu ne vine usor sa spunem asa ceva, probabil ca luna Iulie nu reprezinta cea mai buna perioada in care poate fi vizitata Venetia. Temperaturile foarte ridicate din aceasta luna si umiditatea prezenta in aer vor obosi, cu siguranta, turistii, iar acestia vor fi obligati sa scurteze, pe cat se poate, plimbarile programate pe stradutele venetiene.

La Venetia, media inregistrata de Weather.com in ultimii ani pentru luna Iulie nu este una linistitoare. Mai exact, maxima medie pentru luna aceasta este de 27°C, in timp ce minima se invarte in jurul valorii de 16°C. Lasand la o parte temperaturile medii, trebuie sa mentionam ca tot in ultimii ani, la Venetia, urmand tendinta incalzirii globale, temperaturile depasesc frecvent 40°C in luna Iulie.

Recomandarea noastra, in cazul in care v-ati hotarat deja sa vizitati Venetia in Iulie, este sa aveti in permanenta la dumneavoastra lichide. Pe de alta parte, momentele sufocante din mijlocul zilei le puteti petrece prin muzee, galerii sau, de ce nu, prin parcuri, la umbra. Plimbarile mai lungi le puteti pastra pentru dimineti, daca sunteti mai vrednici, sau pentru amieze, cand caldura se mai domoleste.
 
Pe scurt
———————————————————————————————————————————————————–
Temperatura maxima (medie): 27°C
Temperatura minima (medie): 18°C
Precipitatii: 63.5 l/m²

Author: Ghid Venetia

Posted on Categories Gallery

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.