Luna Septembrie aduce putina racoare in Venetia, dupa caldura de peste vara, iar numarul turistilor incepe sa scada, atmosfera devenind, in felul acesta, putin mai… respirabila. Inceputul toamnei este numai bun pentru o vizita la Venetia, pentru ca cerul ramane in mare parte senin iar temperaturile mai scazute permit plimbari mai lungi, mai ales dimineata si seara.

Localnicii se intorc din concedii, magazinele si restaurantele sunt redeschise, si parca simti cum motorul acestui vas urias porneste din nou, dupa lancezeala unei veri toride, pentru a-l impinge inainte prin apele calme ale lagunei venetiene.

In ceea ce priveste temperaturile, maxima medie a lunii Septembrie, conform Weather.com, este de 23°C, in timp ce minima medie este de 14°C.

Dupa o luna August foarte ploioasa, nivelul precipitatiilor scade in luna Septembrie, ajungand la 66.0 l/m². Fiti, totusi, pregatiti de furtuni puternice, specifice toamnei italiene, furtuni care apar pe negandite insa dispar cel putin la fel de repede.
 
Pe scurt
———————————————————————————————————————————————————–
Temperatura maxima (medie): 23°C
Temperatura minima (medie): 14°C
Precipitatii: 66.0 l/m²

Author: Ghid Venetia

Posted on Categories Gallery

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.