Daca nu ati auzit pana acum de www.Booking.com, probabil ca nu navigati de mult timp pe internet sau nu obisnuiti sa calatoriti in afara tarii. Pentru ca Booking.com este unul dintre acele site-uri mari de care va loviti, obligatoriu, la un moment dat, mai ales atunci cand planuiti o calatorie pe cont propriu, fara ajutorul unei agentii de turism.
 
Ce este Booking.com?
———————————————————————————————————————————————————–
Booking.com este, pana la urma, o agentie de turism, prin care se pot face rezervari la peste 85,000 de hoteluri din intreaga lume sau, mai precis, din 76 de tari. Cu peste 1,400 de angajati, 30 milioane de vizitatori unici pe luna si aproximativ 115,000 de camere rezervate zilnic, Booking.com doboara recorduri in materie de eficienta online.
 
Ce ofera Booking.com?
———————————————————————————————————————————————————–
Conform celor scrise pe site, Booking.com garanteaza cele mai scazute preturi la hoteluri aflate atat in marile orase ale lumii, cat si in destinatii regionale. Sunt reprezentate aici atat unitati mici de cazare, cat si hoteluri mari, care ofera prin acest parteneriat cu Booking.com un pret foarte bun, daca nu cel mai bun posibil.

Booking.com nu percepe taxa de rezervare sau alte comisioane celor aflati in cautarea unei camere de hotel. Rezervarea este securizata si toate datele personale oferite de dumneavoastra sunt incriptate. Atunci cand veti rezerva, vi se vor cere datele cardului de credit, ca garantie, insa acestea sunt pastrate in perfecta siguranta de catre Booking.com iar plata se va face la hotel, dupa incheierea sejurului.

De la un timp, romanii se pot bucura si de o interfata in limba romana, aspect care usureaza enorm navigarea pe site pentru cei care sunt mai putin familiarizati cu limba engleza sau cu alte limbi de circulatie internationala.
 
Hoteluri in Venetia
———————————————————————————————————————————————————–
Pentru Venetia, puteti gasi pe Booking.com oferta a nu mai putin de 476 hoteluri, mai ieftine in jurul orasului (partea continentala) sau mai scumpe dar, bineinteles, si mai luxoase, spre centrul lui (Piata San Marco).

Daca aveti in minte o destinatie si o perioada, nu mai stati pe ganduri. Cautati hoteluri pe www.Booking.com chiar acum.

Author: Ghid Venetia

Posted on Categories Gallery

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.