Unul dintre cele mai mari site-uri prin care puteti rezerva camere de hotel, www.Venere.com, nu trebuie trecut cu vederea in momentul in care va pregatiti de calatorie. Iar daca sunteti obisnuiti cu planificarea unei vacante pe cont propriu, fara ajutorul unei agentii de turism, cu siguranta veti apela pe viitor la serviciile oferite de acest site, daca nu ati facut-o deja.

Ce este Venere.com?
———————————————————————————————————————————————————–
Venere.com este o agentie de turism online, cu sediul in Roma, care ofera cazare la aproximativ 53,000 de hoteluri din toata lumea. Site-ul intermediaza, practic, tranzactia dintre proprietarul de hotel si clientii acestuia, fara a-i taxa prin comision pe acestia din urma.

Ce ofera Venere.com?
———————————————————————————————————————————————————–
Cei care doresc sa rezerve camere de hotel pe Venere.com, au la dispozitie nu mai putin de 655,000 recenzii, care ii vor ajuta, cu siguranta, in luarea celei mai potrivite decizii. Selectia hotelurilor se poate face atat in baza notelor acordate de oaspeti, cat si in limita unui anumit buget, dupa numarul de stele la care este cotat hotelul sau in functie de zona in care se gaseste acesta.

Venere.com ofera preturi foarte bune la cazare, mai ales pentru Italia, si daca faceti o comparatie cu celelalte site-uri de profil, veti observa usor acest lucru.

Hoteluri in Venetia
———————————————————————————————————————————————————–
Oferta Venere.com pentru cazare in Venetia include peste 470 de hoteluri, pozitionate in mare parte in centrul istoric al orasului sau pe insulele lagunei (Lido, Giudecca, Murano), dar si pe continent, in zona Mestre. Alegerea va apartine, la propriu.

Author: Ghid Venetia

Posted on Categories Gallery

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.