Inainte de o calatorie la Venetia, o vizita pe www.VeniceConnected.com poate fi deosebit de utila. Cu cat vizita este facuta mai devreme, cu atat ofertele pe care le propune acest web site sunt mai avantajoase pentru dumneavoastra.
 
Ce este VeniceConnected.com?
———————————————————————————————————————————————————–
VeniceConnected.com reprezinta o initiativa a primariei venetiene de a pune la dispozitia turistilor, online, un sistem de rezervare pentru mai multe servicii publice. Rezervand prin acest site, puteti obtine reduceri interesante la transport, muzee, parcari si, nu in ultimul rand, la toalete.
 
Ce ofera VeniceConnected.com?
———————————————————————————————————————————————————–
In ceea ce priveste transportul, puteti rezerva prin VeniceConnected.com oricare dintre abonamentele ACTV de 12h, 24h, 36h, 48h, 72h sau 7 zile. Pentru cel din urma, de exemplu, reducerea de la pretul oficial de 50€ este 12.5€ in extrasezon sau 7.5€ in sezonul de varf.

Daca ajungeti cu masina la Venetia si aveti nevoie de un permis de parcare pentru 24 de ore, il puteti rezerva tot prin acest site. La aceste permise de o zi, insa, discountul este destul de mic, chiar si in extrasezon.

Castigati cativa euro si daca rezervati prin VeniceConnected.com permise pentru muzeele venetiene. De exemplu, puteti alege un permis care va da dreptul sa vizitati doar muzeele din Piata San Marco (Palatul Ducal, Muzeul Correr, Museo Archeologico Nazionale si Biblioteca Marciana) sau un permis care va ofera acces in zece muzee, inclusiv unul pe Murano (Muzeul Sticlei) si unul pe Burano (Muzeul Dantelei).

Prin VeniceConnected.com, pretul unui permis de o zi pentru toaleta poate scadea pana la 1€, in conditiile in care numai o intrare la toaleta costa 1.5€. In functie de sezon, pretul unui permis de acelasi fel dar pentru o saptamana, ajunge chiar si la 5€.

Poate reducerile oferite pe VeniceConnected.com nu sunt spectaculoase dar sunt, cu siguranta, importante. Daca veti calatori intr-un grup mai mare si veti face un calcul sumar al discounturilor pe care le puteti obtine, veti intelege de ce site-ul acesta merita cel putin o vizita.

Author: Ghid Venetia

Posted on Categories Gallery

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.